top of page

Wat te doen bij regelmatig terugkerende verstoppingen?Verstopte leiding ontstoppen

Niets zo vervelend als een verstopte leiding. Maar wat als de verstopping steeds maar blijft terugkeren?


Wat als de verstopping steeds terugkomt?

Een verstopte leiding is vervelend, maar kan makkelijk worden verholpen met huishoudmiddeltjes of met de hulp van een professional. Maar wat als de verstopping steeds terugkomt? Dan is er waarschijnlijk nog een andere oorzaak die steeds voor de verstopping zorgt. Dit kan een breuk in de leiding zijn, een verzakking, wortelgroei of kalkaanslag. Om de exacte reden van de verstopping te vinden en aan te kunnen pakken, is een camera-inspectie aan te raden. Hiervoor doet u het best een beroep op een professional.


Hoe gaan we te werk?

Voordat de inspectie begint, wordt de leiding gereinigd om een duidelijk beeld te krijgen. Vervolgens wordt de camera in de leiding gebracht. Terwijl de camera zich door de leiding beweegt worden er beelden genomen. Aan de hand van deze beelden kan de technieker eventuele problemen zoals breuken, wortelgroei of verzakkingen opzoeken.


Voordelen van een camera-inspectie

Een ontstopping met camera-inspectie mag dan iets duurder zijn, het heeft ook tal van voordelen. Zo is het noodzakelijk om deze manier in te zetten als het gaat om een terugkerende verstopping. Dit omdat de camera de oorzaak opspoort in de leiding zelf. Zo slagen we er dan in een gepaste methode aan te raden en uit te voeren voor het verhelpen van het probleem. Daarnaast is er ook geen kap- of breekwerk vereist, waardoor de herstelling minder schade zal berokkenen aan uw sanitaire installaties.


Wilt u meer weten over het uitvoeren van ontstopping met behulp van een camera-inspectie? Neem contact op met Knoops-Franco in Oudsbergen voor deskundig advies.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page