top of page
Ruiming beerputten Opglabbeek

UW RUIMDIENST IN REGIO LIMBURG - HASSELT - GENK - OPGLABBEEK

Ruimdienst Knoops-Franco voor een snelle en schone service!

Septische put of beerput ledigen?

Wanneer is het hoog tijd om uw septische put, beerput of andere put te ledigen? De meeste putten geven problemen doordat er zich over de jaren vaste materie in ophoopt en de afvoer daardoor langzaam dichtslibt. U kunt dat merken aan een vieze geur in huis, als uw afvoeren verstopt raken of als WC en lavabo niet meer goed doorspoelen. Bel dan zo snel mogelijk naar Knoops-Franco.

Ruiming septische putten Opglabbeek
Ruiming regenwaterputten Opglabbeek

Ruimingswerken in Limburg

Knoops-Franco NV is een ruimdienst uit Opglabbeek (net boven Genk), die al jaren ervaring heeft in het snel en effectief verhelpen van problemen met volle putten. Onze ruimdienst komt overal in Limburg om u te verlossen van het opgehoopte vuil in de put, maar we zorgen er ook meteen voor dat uw put grondig schoon gemaakt wordt. Zo kunt u weer jaren zorgeloos verder. Eerst een blinde put opsporen? Daarvoor kunnen we camera-inspectie inzetten.

Wij maken uw put leeg en voeren afvalstoffen af

01/

Septische putten

03/

Beerputten

05/

IBA-systemen

07/

Vetafscheiders

02/

Regenwaterputten

04/

Aalputten

06/

Olie-/waterafscheiders

08/

Zandvangers in een carwash

deksel van regenwaterput

Wij maken uw put leeg en voeren afvalstoffen af

Onze ruimdienst komt snel naar u toe als u last hebt van stank of verstopte leidingen, of als het water van uw regenwaterput een vreemde kleur en geur heeft. Met onze zuiginstallatie maken we de put leeg en zorgen we voor een grondige reiniging, als u dat wenst. De afvalstoffen die we opzuigen, voeren we af naar een zuiveringsstation of erkend verwerkingsstation.​

Ruiming septische putten Opglabbeek

VOLLE PUT?

Neem meteen contact op met Ruimdienst Knoops-Franco voor meer info of een gratis offerte!

bottom of page