top of page

Wanneer wordt het interessant om een container te huren?

Bijgewerkt op: 27 feb. 2023

Bent u van plan om de tuin rondom uw huis grondig te laten bewerken? Gaat u binnenkort het interieur van uw winkel volledig op de schop gooien? Of overweegt u de verbouwing van een hele verdieping van uw woning? Wat uw plannen en dromen ook zijn, als er afval bij komt kijken, is een afvalcontainer echt geen overbodige luxe. Iedereen die al eens een nieuwbouw- of renovatieproject uitvoerde (of heeft laten uitvoeren), weet hoeveel afval daaraan te pas komt. Voor een praktische afvoer van dat afval, volgens de richtlijnen van uw gemeente, is het huren van een container de perfecte oplossing.


Voordelen van het huren van een afvalcontainer


Bij het maken van de beslissing om een afvalcontainer te huren of niet, is de te verwachten hoeveelheid afval logischerwijze een goede leidraad. Als u er met een kruiwagentje afval vanaf komt, is een container misschien overbodig. Helaas is dit bij de meeste projecten slechts een illusie. Vaak gaat het om een heel grote hoeveelheid afval die zich maandenlang blijft opstapelen. Daarom zetten we hieronder kort enkele voordelen van het huren van een afvalcontainer op een rijtje. Zo kunt u zelf afwegen of het ook voor u en uw project interessant is om een afvalcontainer te huren.


Gemak

De containers van Knoops Franco worden bij u neergezet en ook weer bij u weggehaald door onze eigen chauffeurs. Zo beschikt u dus over een professionele container zonder dat u er iets voor hoeft te doen.


Ruimte

Door een container te huren, heeft u direct veel meer ruimte ter beschikking voor uw afval en hoeft u daar uw eigen voertuigen of ruimtes niet voor te gebruiken.


Tijd en kosten besparen

Een gehuurde afvalcontainer spaart u heel wat tijd en geld uit doordat u zelf niet op en neer hoeft te rijden. Daarnaast geeft u op deze manier ook minder uit aan brandstof en aan eventuele kosten in het containerpark zelf.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen project? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie en een gratis offerte, vanzelfsprekend volledig vrijblijvend!

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page