top of page

Tuinonderhoud en grote tuinwerken gepland? Denk aan een groencontainer

Bespaar tijd en energie bij de grote tuinwerken en tuinonderhoud

Bent u van plan om binnenkort een groot tuinonderhoud of tuinwerken uit te voeren? Dan komt daar heel wat bij kijken. Heel wat groenafval bijvoorbeeld. Misschien hebt u snoeiwerken die moeten worden uitgevoerd of wilt u enkele struiken verwijderen en vervangen. Dan hebben wij handige tips voor tuinonderhoud en grote tuinwerken. Huur bijvoorbeeld een groencontainer. Dat bespaart tijd en energie bij de grote tuinwerken en tuinonderhoud. En er zijn meer voordelen.


Een tuincontainer is voordelig

Veel mensen denken dat het huren van een container een dure onderneming is, maar dat is helemaal niet het geval. Beter nog, in veel gevallen is het zelfs goedkoper om een container te huren dan zelf het afval af te voeren naar het containerpark. Bij een containerservice leveren ze immers niet alleen de container, maar ze komen deze ook voor u ophalen en regelen de afvalverwerking.


Dankzij een tuincontainer bespaart u tijd

Het uitvoeren van tuinonderhoud of tuinwerken is sowieso al een klus waar heel wat tijd in kruipt. En dan zit u achteraf nog met afval dat u zelf moet afvoeren. Door een beroep te doen op een containerservice wordt dit laatste alvast voor u geregeld. Hierdoor besteedt u uw aandacht volledig aan tuinonderhoud zelf en de eventuele herinrichting van uw tuin.


Dankzij een tuincontainer werkt u sneller en veiliger

Bij het uitvoeren van bijvoorbeeld snoeiwerken werkt u met vrij gevaarlijk gereedschap. En bij het uitvoeren van tuinwerken staat veiligheid uiteraard altijd op de eerste plaats. U zou niet de eerste tuinier zijn die struikelt over gesnoeide takken en zich zo verwondt. Een groencontainer huren zorgt ervoor dat u gemakkelijk meteen alle afval verzamelt waardoor de kans op ongevallen drastisch wordt verlaagd. Zo werkt u niet alleen veiliger, maar ook sneller en efficiënter.


Tuinonderhoud of grote tuinwerken gepland? Neem contact op met Knoops-Franco in Oudsbergen voor het huren van een groencontainer.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page