top of page

Hoe besparen op de kost van uw container?

Bijgewerkt op: 26 jan. 2023Knoops-Franco staat altijd voor u klaar als u een container wilt huren voor het vervoeren of het opslaan van afval, puin, enz. U kunt bij ons rekenen op een snelle bediening, jarenlange expertise en een klantvriendelijke service. Hoewel wij de containers aan de meest concurrentiële prijs aanbieden, kunt u ervoor zorgen dat u altijd de kleinste prijs bekomt. Hoe? Door onderstaande tips te volgen. Wij geven u hier advies mee omtrent hoe u kosten kunt besparen op uw containerverhuur.
Bespaar op uw containerkost: Volg deze tips


Als u een container huurt, dan is het niet alleen belangrijk dat u die alleen maar vult met afval of puin, maar ook dat u:


Voor een te grote container kiest

Twijfelt u over het formaat van de gewenste container? Opteer dan voor een grotere container in plaats van een te kleine. Per 20 cm boven de rand betaalt u een extra vergoeding en zelfs als u een te grote container huurt die duurder is, dan nog bespaart u geld. Gebruik de extra ruimte voor ander afval waar u vanaf wilt.


Uw container niet langer dan vijf dagen laat staan

Het opslaan van producten in een container is gratis tijdens de eerste vijf dagen, maar daarna komen er kosten bij. Die kosten kunt u dus gemakkelijk vermijden als u uw container slechts 5 dagen laat staan.


De nodige vergunning(en) checkt

Ga ook na of u een vergunning moet hebben voor het plaatsen van uw container. Als u niet in orde bent met de nodige vergunning(en), loopt u het risico om een boete te moeten betalen. Nadat u een container geboekt heeft bij Knoops-Franco, contacteert u dus hetbeste uw gemeente voor meer informatie hieromtrent.


Wilt u na het lezen van deze tips een container huren in Limburg? Contacteer dan Knoops-Franco! Neem contact op voor meer info via onze contactpagina.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page