Containerverhuur in regio Opglabbeek, Limburg

Verhuur van containers voor steenpuin, groenafval en gemengd afval 

Uitgebreide container- en afvalservice

Bij Knoops-Franco NV in Opglabbeek, dicht in de buurt van Genk, kunt u altijd een beroep doen op onze uitgebreide containerservice voor afval en stort. Wij verhuren en vervoeren diverse modellen containers in allerlei afmetingen voor de opslag van allerhande soorten afval. Wij brengen de container naar de plaats waar u hem hebben wilt en komen hem dan op het afgesproken tijdstip ook weer bij u ophalen. We transporteren al het afval zelf naar de afvalverwerker.

Elke soort afval heeft een andere container nodig. Particulieren en ondernemingen kunnen ons inschakelen voor bouw- en sloopafval, industrieel afval, snoei- en tuinafval, oud metaal, hout, papier en karton. Maar er is ook afval dat niet in een afvalcontainer mag, bijvoorbeeld KGA (klein gevaarlijk afval zoals olie, frituurvet, verf...) of wit- en bruingoed (koelkasten, diepvriezers, tv’s, computers...) en roofing. Dat moet naar een gemeentelijk of stedelijk containerpark.

Knoops-Franco is ook het juiste adres voor grond- en afbraakwerken, het leveren van teelaarde, siergrind, mengpuin enz. en voor de aanleg van parkings en opritten. U merkt het, wij zijn een veelzijdig bedrijf!

Neem contact op voor meer informatie over het uitgebreide dienstenaanbod van Knoops-Franco!